OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Sunday, 13 January 2013

Preview 7 - Cerita Ceriti Kisah Hidup Cik Siti

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Cerita Ceriti Kisah Hidup Cik Siti
Blogger bertuah yang mendapat hadiah blog review dari aku adalah pengomen pertama iaitu Siti Fatimah Idris. Menurut data yang ada di dalam blog cerita ceriti kisah hidup cik siti ini, dia adalah 2nd year medical student di UKM, hehe..Umur dia sama tua dengan aku. Status plak S...... ^_+. hehe

cik siti

Bila aku duduk stalker blog dia ini, aku perasan yang kandungan blog banyak ke arah kisah hidup dan kesihatan. Kalau tak silap aku dia ni pengguna produk herbalife. Produk herbalife ini seperti yang aku tahu adalah produk pemakanan yang membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan tahap kesihatan diri. Banyak kebaikan menggunakan produk herbalife ini. Jadi kalau ada yang ingin kepastian atau pertanyaan tentang produk harbalife ini boleh tanya cik siti.

Ok.. itu dari segi kandungan blog. Dari segi penampilan blog pula.. Aku rasa sudah cukup menarik, Simple dan loading page juga laju. Tak adalah lembap seperti blog aku ini. hehe. Pengunaan widget dan susunan iklan juga amat kemas. Kalau sekali masuk, pasti tidak sesat. Hehe.. itu sahaja kot. Aku pun bukannya layak sangat untuk bagi penilaian kepada blogger yang lagi lama berkecimpung dalam dunia blog ini. "saya budak baru setahun jagung. Kalau ada salah silap itu harap diperbetulkan".

Kalau korang semua nak kenal cik siti ni boleh pergi ke blog Cerita Ceriti Kisah Hidup Cik Siti.

Terima kasih.. salam dari pantai timur

7 comments:

kak nora said...

alahh.. xsmpat bunda nk bg detail...

CikMunBlogger said...

wah ! dapat review . tahniah cik siti :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa dh kena review. menarik2...

eimah siti said...

terima kasih daun keladi....heee...rasa malu pulak org review blog kita ni....^^ btw, thanks k....

Jna marcello said...

okayy kena terjahhhhhhhh hihi

Etuza Ezawarna said...

wah best tu, kena datang blog dia juga ni...lepas ni

deno said...

terjah!!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...